Wat zijn de opties op het gebied van een vergelijk maken via een website? Je kunt het heel makkelijk regelen zonder allerlei gedoe!

Neem niet alleen genoegen met de eerste deal die je tegenkomt. Kijk naar wat anderen aanbieden en beslis dan. Wees zelfverzekerd over uw behoeften voordat u online offertes krijgt. Plan een budget, het soort beleid dat nodig is en beslis wie dat voertuig gaat besturen. Als u al een verouderd beleid hebt, dan is het goed om het mee te nemen terwijl u een nieuwe krijgt. Probeer ook de registratie van de auto te nemen en noteer de kilometerstand van de auto. Maak een lijst met kortingen waar u voor in aanmerking komt en presenteer deze aan de verzekeringsmaatschappij. Als het bedrijf een onmiddellijke storting eist, dan moet u uw creditcard ook meenemen.

Als je weet waar je naar op zoek bent wordt vergelijken een stuk makkelijker

Als u klaar bent met uw zoekopdracht en alle offertes bij de hand hebt, stel dan een paar vragen die uw dilemma verder kunnen oplossen. Voordat u contact opneemt met een agent, dient u zich te onthouden van de terminologie, zodat het voor u gemakkelijker is om te begrijpen wat hij uitlegt. Hoe beter je kennis hebt over de vergelijk die je wil maken, helderder zijn de kansen om een goede deal te krijgen.

Stel deze vragen om uw zoekopdracht en opties te verfijnen.

1. Welke soorten autoverzekeringen worden aangeboden?
2. Of er een lage premie zal zijn als er voor een hoog eigen risico wordt gekozen?
3. Is er sprake van korting als de administratie van de bestuurder netjes is en het rijden veilig is geweest?
4. Is er enig voordeel als er een andere verzekering wordt afgesloten bij hetzelfde bedrijf?
5. Zijn er kortingen voor veiligheidsuitrusting geïnstalleerd?
6. Is het mogelijk om een ander voertuig toe te voegen in dezelfde polis?
7. Wat zijn de betalingswijzen?
8.  Is de informatie op het internet exact?
9. Wordt de premie verlaagd als de betalingen op tijd worden verricht?

Als u antwoorden krijgt op al deze vragen van verschillende bedrijven, vergelijk dan de informatie van elk van hen. Zoek naar het plan en de premie die het beste bij u past. Alleen al door onderzoek en het verkrijgen van weinig offertes kan u veel geld besparen.