Waarom dit fonds deze 3 ASX-aandelen leuk vindt

De fondsbeheerder van Clime Capital Ltd (ASX: CAM) is van mening dat deze 3 ASX-aandelen worden gekocht, inclusief Mach7 Technologies Ltd (ASX: M7T).

 

Krijttekening van een risicozak en een beloningszakje op een weegschaal

Afbeeldingsbron: Getty Images

 

De fondsbeheerder van de beursgenoteerde investeringsmaatschappij (LIC) Clime Capital Ltd (ASX: CAM) gelooft dat er een paar ASX-aandelen zijn die kansen bieden.

 

Mach7 Technologies Ltd (ASX: M7T)

Het bedrijf zegt dat het leverancier-neutrale archieftechnologie biedt om de opslag, het delen en de interoperabiliteit van beeldvormingsgegevens binnen bedrijven in de gezondheidszorg te verbeteren. Met een octrooi bekroonde mobiele technologie breidt deze geavanceerde enterprise imaging-oplossingstechnologie uit naar mobiele apparaten.

 

 

Clime wees erop dat in het derde kwartaal van FY21 het ASX-aandeel recordontvangsten boekte van $ 8,4 miljoen en een positieve operationele cashflow van $ 3,3 miljoen. De fondsbeheerder merkte ook op dat het ASX-aandeel aankondigde dat het door Frost en Sullivan het ‘Global Enterprise Imaging Solutions Product Leadership’ had gekregen.

 

De LIC zei dat Mach7 $ 18 miljoen aan netto contanten had en een gezonde contractpijplijn op weg naar het vierde kwartaal.

 

Electro Optic Systems Hldg Ltd (ASX: EOS)

EOS beschrijft zichzelf als een toonaangevend Australisch technologiebedrijf dat actief is in de ruimtevaart- en defensiemarkten. Onze producten bevatten geavanceerde elektro-optische toepassingen op basis van EOS-kerntechnologieën in software, laser, elektronica, optronica, cardanische ophangingen, telescopen en straalregelaars en precisiemechanismen. Koers aandeel Palantir is gestegen.

 

Sommige toepassingen zijn onder meer ruimtepuin, satellietbeheer en op afstand bestuurde wapensystemen.

 

Clime wees erop dat de recente update van het eerste kwartaal van FY21 $ 25 miljoen aan operationele cashflow op $ 51 miljoen aan contante ontvangsten omvatte. Clime merkte echter op dat het $ 41 miljoen aan contanten op de balans heeft staan, evenals een aanzienlijk deel van een contract van $ 120 miljoen voor defensiesystemen dat in het tweede kwartaal van 2021 de geldlijn zal bereiken. De afronding van dit contract werd vertraagd door reisbeperkingen in 2020.

 

De fondsbeheerder is van mening dat zodra dit probleem is opgelost, de markt zich opnieuw zal concentreren op de “aanzienlijke” groeimogelijkheden van het ASX-aandeel.

 

Het bedrijf gaf onlangs richtlijnen voor 2021 en zei dat er potentieel is voor materiële contracttoekenning in de tweede helft van 2021, waarover onderhandelingen gaande zijn.

 

EOS zei dat met betrekking tot zijn orderportefeuille, de orderportefeuille op 27 mei $ 428 miljoen aan inkomsten en $ 535 miljoen aan cashflows bedroeg. Het verwacht dat contante ontvangsten sterk zullen zijn naarmate contractactiva worden omgezet in contanten, in een omkering van de inzet van contanten. De omzet zal naar verwachting in 2021 toenemen tot tussen $ 235 miljoen en $ 245 miljoen, wat een groei van meer dan 30% vertegenwoordigt.

 

De onderliggende winst vóór rente en belastingen (EBIT) van EOS vóór SpaceLink-kosten zal naar verwachting tussen de $ 20 miljoen en $ 25 miljoen bedragen. EBIT na kosten van SpaceLink wordt momenteel verwacht tussen $ 3 miljoen en $ 8 miljoen. koers aandeel galapagos is gestegen.

 

Mineral Resources Limited (ASX: MIN)

Mineral Resources is een ander bedrijf dat deel uitmaakt van de Clime-portefeuille.

 

Het is een bedrijf dat mijnbouwdiensten levert. Mineral Resources heeft ook een portfolio van mijnbouwactiviteiten voor verschillende grondstoffen, waaronder ijzererts en lithium.

 

Climate is van mening dat het ASX-aandeel een begunstigde is van de goede omstandigheden voor ijzerertsmijnwerkers, zowel door kansen door mijnbouwdiensten als door de winning van ijzererts, het eigen recht van het bedrijf.

 

Vraagt ​​u zich af waar u nu $ 1.000 moet investeren?

Als beleggingsexpert Scott Phillips een aandelentip heeft, kan het lonend zijn om te luisteren. De vlaggenschip Motley Fool Share Advisor-nieuwsbrief die hij al meer dan acht jaar beheert, heeft tenslotte duizenden betalende leden voorzien van een verdubbelde, verdrievoudigde of zelfs meer aandelenselectie.

 

Scott heeft zojuist onthuld wat volgens hem de vijf beste ASX-aandelen kunnen zijn die beleggers nu kunnen kopen. Deze aandelen worden verhandeld tegen bijna spotgoedkope prijzen en Scott denkt dat ze op dit moment geweldige aankopen kunnen zijn.