Waar moet je op letten als je een externe verwerker van creditcards wil gebruiken? Een aantal van dit soort verwerkers op een rijtje gezet

Het vinden van een derde partij creditcardverwerker is een van de belangrijkste dingen die u moet doen voor uw commerciële website. Zonder een handelaarsaccount of externe verwerker zult u niet in staat zijn om creditcardbetalingen effectief uit te voeren, wat uw omzet en winst ernstig in de weg zal staan, het vinden van de beste credit card verwerker kan daarom een lastige opgave zijn. Lees snel verder om er alles over te weten te komen.

  • Om credit card bestellingen snel en efficiënt online te kunnen accepteren zult u een derde partij credit card verwerker willen kiezen. Er zijn een aantal alternatieve derde partij verwerkers voor u om te overwegen. De meeste zullen een opstartkost en een deel van elke verkoop in rekening brengen.
  • In tegenstelling tot reguliere bank-uitgegeven merchant accounts, brengen de meeste derde partij credit card verwerkers geen maandelijkse vergoeding of gateway kosten in rekening en een paar kunnen niets kosten, behalve de per-transactie kosten. Echter, de per-transactie kosten zullen hoger zijn dan de equivalente kosten die worden afgetrokken als u de transactie via uw eigen handelaarsaccount zou verwerken.

Laten we eens kijken naar enkele van de veelgebruikte externe verwerkers:

Paypal is een van de meest populaire derde partij verwerkers. Een van de redenen hiervoor is het feit dat zij geen opstartkosten in rekening brengen. Het is ook zeer eenvoudig om de PayPal aankoop HTML code op uw website te plaatsen. In feiteComputer Technology Artikelen, PayPal zal u helpen bij het maken van de “koop nu” knop voor uw producten in hun merchant admin gebied. Het enige wat u hoeft te doen is de code te kopiëren en te plakken in uw website.

Paypal geeft hiervoor goede informatie en biedt ook abonnements- en winkelwagenopties voor uw klanten. Het is bekend maar heeft ook wat problemen. Er zijn beperkingen op bepaalde gebieden met pay pal. Dit type van verwerking is goed om mee te beginnen, maar probeer een alternatieve derde partij processor te hebben als back-up voor uw klanten in verschillende delen van de wereld.

World pay heeft een kleine set up betaling, maar het is goed voor wereldwijde ondernemingen. Het biedt vergelijkbare diensten als paypal.

Het alternatief voor de derde partij creditcard verwerking is het verkrijgen van een volledige geblazen merchant acct en het verwerken van creditcard bestellingen in uw bedrijfsnaam. Dit zal langer duren en kan andere kosten met zich meebrengen, zoals maandelijkse rekeningskosten. De beslissing om al dan niet te gaan voor een volledige merchant account of het gebruik van een 3rd party processor is gewoon een kwestie van het uitwerken van die minder geld zou kosten.