Tips voordat u voor de eerste keer cryptocurrency koopt

1. Zorg goed voor uw portemonnee

Het is triviaal, maar het is de moeite waard om mee te beginnen: de gekochte cryptocurrency moet ergens worden opgeslagen. Manieren en opties zijn eindeloos, maar eerst moet je twee soorten kennen: lichte en zware portemonnees.

Als u een ‘souvenir’-hoeveelheid geld gaat kopen, waar u geen nachtmerries van zult hebben, is de portemonnee, die rechtstreeks vanaf uw telefoon verkrijgbaar is, een geweldige optie. Het is het beste om een beproefde oplossing te kiezen met een goede beoordeling en recensies, net als FoPay. Belangrijk – voordat u de definitieve keuze maakt, raden we u aan om ervoor te zorgen dat u met de portemonnee de rekening \ portemonnee naar een ander apparaat kunt overzetten en dat u tevreden bent met de snelheid waarmee u de valuta invoert / uitvoert.

2. Koop de Cryptocurrency niet op het punt van “Take-Off”

Hoor van een vriend of je favoriete cryptomagazine dat bitcoin een nieuw groeirecord heeft gevestigd, haast je niet om een portemonnee te registreren en zoek naar een wisselkantoor zoals bitvavo exchange. Elke cryptocurrency na een sterke stijging door een correctie of een sterke daling. Maar in ieder geval is de kans dat je tijd hebt om tegen een haastige trein aan te lopen altijd kleiner dan de kans dat het idee zal eindigen in mislukking en teleurstelling. Het is veel redelijker om te wachten op het moment van daling in de door u gekozen valuta en deze tegen de laagste prijs te kopen.

3. Kies een aankoopmethode en zorg ervoor dat deze betrouwbaar is

Ook al is het feit dat de keuze nog steeds vrij ruim is, het is de laatste tijd steeds moeilijker geworden om crypto kopen, omdat de staten er actief voor zorgen dat je niet betrokken raakt bij kwaadaardige cryptocurrencies. Maar zoals altijd, wie wil, zal altijd vinden hoe.

Voor jou zijn er nog steeds uitwisselingen beschikbaar – Bitfinex, WEX, (dezelfde BTC-e), YoBit en anderen. Als u valuta gaat verhandelen, is de uitwisseling het meest geschikt voor u. Kies het platform dat handige betaalmethoden ondersteunt en na de aankoop kunt u een ander platform kiezen om te verhandelen, tenminste dezelfde Hotbit (een van de meest populaire in China op dit moment).

Als u alleen de geaccumuleerde fiat-valuta wilt omzetten in cryptocurrency, kunnen we u adviseren om de LocalBitcoins-website te gebruiken. Hier kunt u een verkoper kiezen die geografisch dicht bij u in de buurt is en een persoonlijke ontmoeting regelen. Deze optie biedt veiligheid als u voorzichtig en voorzichtig bent. De belangrijkste reden waarom deze service zo populair is, is de mogelijkheid om op elke door u overeengekomen manier te betalen, zelfs contant. En als gevolg daarvan is het ondanks de commissie vaak nog winstgevender dan het gooien van geld naar betalingssystemen van derden, vooral in het buitenland.